Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ !

Αιματηρή ληστεία στη Ν. ΣμύρνηNAFTEMPORIKI.GR
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009 05:45


Αιματηρή ληστεία με θύμα έναν υπάλληλο γραφείου ΠΡΟ-ΠΟ επί της Λ. Βενιζέλου 88 στη Ν. Σμύρνη χθες στις 9:10 το βράδυ. Ο υπάλληλος που δέχθηκε τρεις σφαίρες στο θώρακα από άγνωστο που άρπαξε τις εισπράξεις υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.


Δεν πάει άλλο! Οι πολίτες αυτής της χώρας πρέπει να πάρουν επιτέλους τον νόμο στα χέρια τους. Από εδώ και πέρα όλοι πρέπει να αντιμετώπισουμε την αλήθεια. Η αστυνομία δεν επαρκεί, δεν θέλει, δεν μπορεί, δεν το κατέχει, δεν με ενδιαφέρει γιατί συμβαίνει αυτό αλλά δεν πάει άλλο! ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΩΝ όσων διαπράτουν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στην Ομόνοια. Θα γυρίσουμε στον μεσαίωνα; Όχι δε θα γυρίσουμε. Γυρίσαμε! Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι ληστές πλέον σκότωνουν αθώους πολίτες. Αυτοί δίαλεξαν να σκοτώνουν εμείς τι θα κάνουμε; Πόσο ακόμα θα κάθεστε να τους ανέχεστε; Εγώ δηλώνω υπεύθυνα πως πλέον δεν θα δείξω κανέναν οίκτο σε όποιον κλέφτη βρω μπροστά μου. Εσείς τι θα κάνετε;
Και όποιος έχει αντίθετη άποψη για το κρέμασμα, ας πάει να πει την άποψη του στους συγγενείς του νέου θύματος και μετά τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: