Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΘΑΝΑΤΟΣ


"Νεκρή υπάλληλος καταστήματος από τα πυρά ληστών


Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 14:58


Νεκρή από τα πυρά ληστών έπεσε γυναίκα υπάλληλος σε κατάστημα «Γερμανός» στον Βύρωνα, στην οδό Κύπρου, αρ. 102.
Η άτυχη κοπέλα δέχθηκε μία σφαίρα στο στήθος και διακομίστηκε στο «Λαϊκό Νοσοκομείο», όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας καταδίωξε τους ληστές και σε ανταλλαγή πυροβολισμών τραυμάτισε έναν εξ αυτών στη συμβολή των οδών Νεαπόλεως και Προύσσης.
Ο ληστής, αλβανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».
Aνθρωποκυνηγητό αυτή την ώρα σε Βύρωνα και Παγκράτι για τη σύλληψη του δεύτερου ληστή."


Πηγή: NAFTEMPORIKI.GR


Δεν ξέρω γιατί οι δύο αυτοί ληστές αποφάσισαν σήμερα να κάνουν ληστεία στο εν λόγω κατάστημα και πως τελικά σκοτώθηκε η άτυχη κοπέλα. Ένα ξέρω. Η καταδίκη τους πρέπει να είναι θάνατος, κρέμασμα στην πλατεία. Δεν πάει άλλο! Τέρμα! Ως εδώ ήταν. Μπράβο στον αστυνομικό που δεν είπε "δε βαριέσαι" και αντέδρασε. Αλλά μην ακούσω κανέναν εκπρόσωπο του Σύριζα να μιλάει στα κανάλια υπέρ των Αλβανών γιατί δε θα αντέξω και θα αντιδράσω. ΘΑΝΑΤΟΣ και τίποτα άλλο. ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτόν που αφέρεσε μια αθώα ψυχή και ας με κρίνουν άκαρδο. Και όποιος έχει αντίρηση, ας πάει σήμερα στην μητέρα του θύματος να εκθέσει την άποψη του.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Από αύριο θα πρέπει ο κόσμος να ξεσηκωθεί και κάθε φορά που βλέπει μία ληστεία να αντιδράει μαζικά όπως πριν ένα μήνα στην Θεσσαλονίκη που ο κόσμος όρμηξε και ακινητοποίησε τον ληστή ο οποίος είχε προλάβει να τραυματήσει δύο πολίτες.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

Και μετά αφού σκοτώσουμε επι τόπου τον ληστή, μετά ας τολμήσει κανείς να καταδικάσει τον πολίτη που αυτοδικαίως σκότωσε έναν ληστή.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, το καταλάβατε; Ε ήρθε η ώρα να το καταλάβουν όλοι. Και μετά το πρώτο κρέμασμα να δείτε πόσο θα πέσει η εγκληματικότητα. Θα τρέμουν οι ληστές να κάνουν ληστεία.

ΘΑΝΑΤΟΣ - ΚΡΕΜΑΣΜΑ

και εσύ που διαφωνείς μη πεις τίποτα σε εμένα. Πες ότι θέλεις στην μητέρα του θύματος.

ΟΡΓΗ, ΘΥΜΟ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ νιώθουμε όλοι

και λυπάμαι αλλά δεν δέχομαι τίποτα άλλο εκτός από θάνατο στον ένοχο

1 σχόλιο:

zouzouna2 είπε...

Τι να πει κανείς κάτι τέτοιες στιγμές σ'αυτή τη μάνα...
Κάποια στιγμή πρέπει να ξεσηκωθούμε, να αντιδράσουμε και να πάρουμε αν χρειάζεται το νόμο στα χέρια μας.
Κι όλοι αυτοί που βολεμένοι στον καναπέ τους λένε ''ως αδερφέ'' και νομίζουν ότι σ'αυτούς δε πρόκειται να συμβεί ποτέ... είναι πολύ μα πάρα πολύ γελασμένοι.