Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Rubens Barrichello

Αυτός είναι ο οδηγός με τον οποίο έχω ταυτιστεί στην φορμουλα ένα που παρακολουθώ από το 1993. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε στην φορμουλα ένα ο Rubens Barrichello, εγώ έγινα οπαδός του και η τύχη και η ικανότητα του, έφεραν έτσι τα πράγματα που ακόμα και μετά από 15 χρόνια ακόμα είναι εκεί! έτσι δεν χρειάστηκε να αλλάξω "ομάδα" τα τελευταία 15 χρόνια!
Παρακάτω σας παραθέτω τα βίντεο από το θανατηφόρο ατύχημα του Roland Ratzenberger το 1994 μία μέρα πριν πεθάνει σε ατύχημα στην ίδια πίστα ο διάσημος Senna. Λίγοι ξέρουν για τον θάνατο του νεαρού Roland Ratzenberger, ενώ πολλοί για τον θάνατο του Senna. Εκεί στην ίδια πίστα μία μέρα πριν είχε και ο Rubens Barrichello ένα απίστευτο ατύχημα όταν απογειώθηκε κυριολεκτικά το μονοθέσιο του! Κια παρατηρήστε την παντελή άγνοια ενός ανθρώπου της πίστας που πάει αμέσως και γυρνάει το μονοθέσιο ενώ προηγουμένως δεν ασφαλίζει τον αυχένα του Rubens Barrichello!












εδώ στο παρακάτω βίντεο θα δείτε κάτι που δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί. Ο Senna όταν βλέπει πως ένας οδηγός έχει ατύχημα, απλά "παρκάρει" και με κίνδυνο την ίδια του την ζωή τρέχει να βγάλει τον χτυπημένο οδηγό από το φλεγόμενο μονοθέσιο




Ο schumi όταν έδτασε το ρεκόρ του Senna, δεν άντεξε στην συνέντευξη τύπου και λύγισε, και ακόμα και ο "ψυχρός" Mika Hakkinen, λύγισε . . .




Και κλείνω παραθέτοντας ένα βίντεο αφιέρωμα στον Barrichello την μέρα που σπάει το ρεκός των περισσοτερων αγώνων





Δεν υπάρχουν σχόλια: